VACATURES: docenten, medewerkers techniek, (gebouw)beheer en horeca

10 oktober 2022

Docenten

Docent keramiek
Voor komend seizoen zijn we op zoek naar een keramiekdocent. Bij voorkeur is hij of zij ook werkzaam als uitvoerend kunstenaar. Naast het aanleren van ambachtelijke vaardigheden als draaien, handvormen en glazuren ben je in staat cursisten te begeleiden in het maken van een artistiek product, zowel op beginnend als gevorderd niveau. Atrium beschikt over een goed uitgerust keramieklokaal. Je komt te werken in een klein team van beeldende kunstdocenten.
Bekijk de vacature

Schoolorkestleider basisonderwijs
Vanaf huidig seizoen zoeken wij een bevoegd en bevlogen muziekdocent die samen met ons de schoolorkesten – verdeeld in de hele gemeente Súdwest-Fryslân – wil opzetten en leiden. Dit kan zowel onder schooltijd als direct naschooltijd plaatsvinden. De ontwikkeling van de schoolorkesten is nog in volle gang en daarom zoeken we een gemotiveerd docent met frisse ideeën. Daarnaast bestaat de wens om schoolkoren te ontwikkelen.
Bekijk de vacature

Docent muziek basisonderwijs
Vanaf huidig seizoen zoeken wij een bevoegd en bevlogen muziekdocent die als vakleerkracht muziek in alle groepen van het basisonderwijs aan de slag wil. Je vindt het leuk om aan de basis te staan van de muzikale ontwikkeling van kinderen en bent goed in het organiseren van muzikaal groepsonderwijs. Je hebt er zin in om het regionale muziekonderwijs in de zuidwesthoek verder uit te bouwen en herkent jezelf in het onderstaande profiel. Op de langere termijn is er zicht op uitbreiding van deze functie. Jouw uren en werktijden zijn in overleg in te delen, afhankelijk van je wensen en beschikbaarheid.
Bekijk de vacature


Overige functies

1e medewerker techniek en (gebouw)beheer
We zoeken per oktober een enthousiaste 1e medewerker Techniek & (gebouw)Beheer die voor 36 uur per week leiding geeft aan de afdelingen Techniek, Beheer en ICT van CKS. In deze functie verzorg je de dagelijkse leiding aan de medewerkers Techniek, Beheer en ICT, je bent mede verantwoordelijk voor de feitelijke realisatie van voorstellingen, concerten en evenementen van al onze instellingen en voor het gebruik, onderhoud en de verzorging van technische installaties en materialen. Ook zorg je met Beheer dat onze gebouwen goed onderhouden zijn en materialen en techniek op de juiste locatie aanwezig zijn en adviseer je over de haalbaarheid van theater-technische plannen en de ontwikkeling van licht- en geluidsplannen.
Bekijk de vacature

Medewerker techniek
We zoeken per november een enthousiaste medewerker techniek met specialisatie geluidstechniek die voor 28,8 uur per week de afdeling Techniek van CKS komt versterken. In deze functie verricht je technische werkzaamheden (op- en afbouw van decors, licht en geluid en multimediale technieken) en bedient deze. Je adviseert over de haalbaarheid van poppodium- en theatertechnische plannen in de voorbereidende fase van de voorstelling of het evenement, als ook over het ontwikkelen van (bewegend) licht- en geluidsplannen ten behoeve van concerten, voorstellingen en evenementen.
Bekijk de vacature

1e medewerker horeca
Wij zoeken per november een enthousiaste 1e medewerker horeca die voor 36 uur per week zorg draagt voor het functioneren van de horeca-afdeling en het verlenen van een optimale dienstverlening aan gasten van heel CKS. In deze functie geef je leiding aan het horecapersoneel en coördineer en werf je horecavrijwilligers. Je bent verantwoordelijk voor inkoop en voorraadbeheer van onze horeca in de verschillende gebouwen van CKS en geeft uitvoering aan de afdelingsadministratie. Je stelt draaiboeken samen en voorziet in tijdige informatievoorziening en afstemming met interne diensten/medewerkers en geeft calculaties en adviezen in verband met commerciële verhuur, activiteiten en personeelsplanning.
Bekijk de vacature