Ontdek Kinderdans bij Kunstencentrum Atrium!

17 april 2024

Stel je voor: je kind, stralend van plezier, dansend tussen vriendjes en vriendinnetjes, ontdekkend hoe leuk het is om te bewegen op muziek. Dit kan bij Kunstencentrum Atrium met onze Kinderdans cursus in Workum. Het is veel meer dan alleen bewegen; het is een speelse ontdekkingsreis door de wereld van dans.

Onze cursus biedt kinderen de kans om door dans hun eigen fantasie en fysieke vaardigheden te ontwikkelen. Ze leren niet alleen de basis van klassiek ballet, maar ook de vrije bewegingen van moderne dans en de energie van jazz. Elke stijl brengt zijn eigen verhaal en emotie, iets wat de kinderen zichtbaar meenemen als ze over het podium zweven alsof ze prinsen en prinsessen zijn.

Emily Bakker, onze enthousiaste dansinstructeur en zelf danseres sinds haar vijfde, leidt de lessen. Emily begon ooit met jazzballet en heeft haar passie voor dans nooit verloren. Nu wil ze die passie overbrengen op de jongere generatie: “Ik vind het fantastisch om mijn liefde voor dans te delen met de kinderen en ze te zien groeien in hun bewegingen en zelfvertrouwen.”

We begrijpen dat het belangrijk is om te zien of deze cursus bij je kind past. Daarom bieden we bij Kunstencentrum Atrium een gratis proefles aan, zodat je zelf kunt ervaren hoe jouw kind opbloeit bij Kinderdans. Aanmelden voor de (proef)les kan hier. De lessen vinden elke dinsdagmiddag plaats in Workum en zijn geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen (zie het overzicht hieronder).

15:00 – 15:45 kinderen van 4 en 5 jaar – meer informatie
15:45 – 16:45 kinderen van 6 en 7 jaar – meer informatie
16:45 en 17:45 kinderen van 8,9 en 10 jaar – meer informatie

Sfeerimpressie Kinderdans: