Open Huis bij Kunstencentrum Atrium in Koudum (vrijdag 31 mei) en Bolsward (vrijdag 7 juni)

23 mei 2024

Het Kunstencentrum Atrium organiseert dit jaar een opnieuw Open Huis, waarbij je kunt kennismaken met onze docenten, locaties en diverse muzikale mogelijkheden door middel van open lessen op de locaties Koudum (31 mei) en Bolsward (7 juni).

Stap binnen in een wereld vol muzikale mogelijkheden en ontdek welk instrument jouw hart sneller laat kloppen. Of je nu droomt van de piano of dwarsfluit, de gitaar wilt laten scheuren, los wil gaan op de drums, of aan de slag wil met een saxofoon of hoorn. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, iedereen is welkom.

Inspiratie, nieuwe locatie en activiteiten

Je hebt de mogelijkheid om zelf kennis te maken met diverse instrumenten en onze lessen. Kom gezellig langs, neem een kijkje en maak kennis met onze docenten, leerlingen én instrumenten. Daarnaast biedt het Open Huis de kans om onze nieuwe locatie in Bolsward te ontdekken.

Een bijzondere activiteit is de drumometer: een elektrische drumuitdaging waarbij je kunt zien hoe snel je kunt drummen. Er wordt een topscorelijst bijgehouden, dus laat zien wat je kunt en probeer de hoogste score te halen! Degene met de hoogste score in Koudum en Bolsward winnen tickets voor een theatervoorstelling in theater Sneek naar keuze*

Locaties en Tijden

Kom naar het Open Huis op vrijdag 31 mei in Koudum en vrijdag 7 juni in Bolsward. Beide evenementen vinden plaats van 15:00 tot 18:30 uur. Mis deze kans niet om de magie van muziek te ervaren en jouw muzikale avontuur te beginnen bij het Kunstencentrum Atrium!

Koudum (It Swel)
Dominee L. Tinholtstraat 3
8723 CW Koudum

Bolsward (Marne college)
Schoolstraat 1 en 7
8701 DX Bolsward

*Voorwaarden van toepassing.