Spetterende afsluiting theaterseizoen met Dance Explosion

3 juli 2024

Afgelopen zaterdag zorgde Dance Explosion voor een betoverende afsluiting van het theaterseizoen bij Theater Sneek met een middag- en avondvoorstelling. Onder leiding van Raymond Guzman, dé dansgroep van kunstencentrum Atrium, lieten de talentvolle dansers van Dance Explosion het publiek genieten van hun spectaculaire choreografieën. Voorafgaand aan de shows was er een dansvoorproefje in de foyer, wat de toon zette voor een dag vol dansplezier.

Dance Explosion bestaat uit drie groepen – DE1, DE2 en Young DE – en de dansers variëren in leeftijd van 14 tot 35 jaar. Ze komen uit de hele provincie, en sommigen zelfs van verder weg, om elke donderdagavond vol overgave te repeteren. Hun eigentijdse combinatie van modern, jazz en show-musical, aangevuld met veel eigen creatieve inbreng, maakte indruk op het publiek.

Fotograaf: Saskia Bruinsma
In de loop van deze week worden alle foto’s van Dance Explosion gepubliceerd