Atrium danstalent in het theater

25 maart 2024

Atrium dansvoorstellingen en Dance Explosion staan in juni in het Theater Sneek met prachtige shows! Benieuwd naar de voorstellingen? De kaartverkoop is vandaag begonnen!

Atrium dansvoorstellingen – 15 en 16 juni 2024

Eindelijk is het zover, de dag van de voorstelling! Na heel veel oefenen is het tijd om op te treden. Maar dan gaat er iets mis.. Komt het allemaal weer goed?!

Ontdek de magie van dans tijdens de betoverende voorstelling van “On Pointe” van alle dansleerlingen van het Atrium. Beleef de spanning terwijl meer dan 300 cursisten van alle leeftijden schitteren op het podium van Theater Sneek.

Van moderne dans tot jazz, kinderdans, klassiek ballet en hiphop, alle dansstijlen komen aan bod. Laat je meevoeren op een reis vol passie en emotie door getalenteerde dansers die hun hart en ziel in elke beweging leggen.

Dit jaar brengen we bijzondere samenwerkingen met andere Atrium cursisten tot leven, met choreografieën op livemuziek en dans verweven met beeldende kunst. Op die manier ontstaan unieke combinaties en komt de kracht van kunst in al zijn vormen sterk naar voren.

Mis deze onvergetelijke ervaring niet!

Haal hier je kaarten voor deze show.


Dance Explosion – 29 juni

De titel zegt alles: Modern Musical. Niets meer en niets minder. Een combinatie van fraaie moderne choreografieën en stralende show-musicaldans. De dansers van Dance Explosion nemen je mee in een afwisselend kleurenpalet van dansstijlen.

Raymond Guzman en zijn collega dansmakers zijn voor de show gedreven om ‘gewoon’ mooie dans neer te zetten, met talloze inspiratiebronnen ten grondslag. Zo zijn er musical choreografieën te zien die gebaseerd zijn op repertoire van Bob Fosse en A Chorus Line, maar wordt er ook inspiratie gehaald uit muziek van bijvoorbeeld componist Max Richter.
Een aaneenschakeling van bijzondere, krachtige, en soms ontroerende momenten op het prachtige toneel van Theater Sneek.

Haal hier je kaarten voor deze show.