Súdwest Festival: een muzikale middag voor jong en oud

8 maart 2024

Maak je klaar voor een middag vol muzikale diversiteit tijdens het Súdwest Festival op zondag 24 maart 2024 in Kultuerhús Klameare Workum! Kunstencentrum Atrium pakt groots uit met dit jaarlijkse evenement, waar alle ensembles, koren en andere muzikale groepen uit de regio in de schijnwerpers worden gezet. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde muzikant, het Súdwest Festival biedt een podium voor iedereen om zijn of haar talent te tonen.

Een middag vol muzikale diversiteit
Het Súdwest Festival belooft een boeiende middag vol muzikale diversiteit. Laat je meeslepen door de ritmische klanken van Afrikaanse djembés met Atrium Djembé Ensemble. Dans mee op funk, disco en soul muziek met hier en daar een vleugje rock van The Vivid. Ontdek de talenten van aankomende muzikanten uit Sneek met het Sneker Talenten Wijkorkest. Zing mee met de melodieën van MusicAlive. Ervaar de kracht en schoonheid van saxofoonmuziek met Saxemble. Geniet van modern klassieke muziek van Prity Bernike of luister naar het enthousiaste Mienskips orkest Warkum.

Een festival voor jong en oud
Het Súdwest Festival is meer dan alleen een muzikaal evenement. Het is een gelegenheid voor de gemeenschap om samen te komen en te genieten van diverse muziekgenres. Het festival biedt een unieke kans voor deelnemers om ervaring op te doen en hun passie met een enthousiast publiek te delen.

Kom langs en geniet van een gratis middag vol muziek!

Datum: zondag 24 maart 2024
Locatie: Kultuerhús Klameare Workum
Tijd: 12:30 – 17:00 uur
Toegang: gratis

Mis het niet en breng de middag door met familie, vrienden en muziekliefhebbers tijdens het Súdwest Festival!

Foto’s van vorig jaar.
Fotograaf: Ron van Hal