Geef je op voor de Instrumenten Doe-dag! – 2 maart 2024

1 februari 2024

Dit jaar is de Instrumenten Doe-dag op zaterdag 2 maart. Kinderen uit groep 4 t/m groep 8 kunnen ‘s ochtends en/of ‘s middags op onze locatie in Sneek een groot aantal instrumenten uitproberen of zangles volgen. Meer informatie over de instrumenten vind je hier. Onze atrium-docenten geven tijdens de doe-dag gratis proeflessen van 30 minuten in kleine groepjes.

NIEUWE PROEFLES op de Instrumenten Doe-dag; Muziekmix!
Heb je op school AMV en wil je volgend jaar kennismaken met gitaar, keyboard en blokfluit? Dan is de cursus Muziekmix net iets voor jou. We bieden dit op scholen aan, na schooltijd. Ook voor Muziekmix kun je op de Doe-dag een proefles volgen.

Hoe ziet de dag eruit?
Je kunt ‘s ochtends of ‘s middags in het Atrium in Sneek gratis instrumenten uitproberen of een zangles volgen. Je mag maximaal twee lessen uitkiezen. Elke proefles duurt 30 minuten. Er wordt in kleine groepjes lesgegeven zodat wij je goed kunnen helpen. Je mag ook een van je ouders of verzorgers meenemen.

Mocht jouw favoriete instrument niet op de Doe-dag zijn, vraag dan bij het Servicepunt naar de mogelijkheden voor een proefles op een ander moment.

Ochtend (9.15 – 12.00 uur): kinderen die op Muziekmix in Sneek zitten + kinderen die niet op Muziekmix zitten
Middag (12.15 – 15.00 uur): kinderen die buiten Sneek op Muziekmix zitten

Meld je hier aan voor de doe-dag.