Nieuwe doelen voor 2024? Doe inspiratie op tijdens de Goede Voornemensmarkt!

22 december 2023

De lijstjes vol goede voornemens vliegen je weer om de oren. Misschien heb jij er wel iets creatiefs, cultureels of kunstigs op staan maar weet je nog niet helemaal wat je wilt gaan doen in het nieuwe jaar. Pianospelen? Zingen? Dansen? Schilderen? Het kan allemaal, en om je een beetje op weg te helpen organiseert Kunstencentrum Atrium op woensdag 10 januari de ‘Goede Voornemensmarkt’.

De Goede Voornemensmarkt op 10 januari duurt van vijf tot acht uur en wordt gehouden op het Atriumplein in Kunstencentrum Atrium Sneek. Deze kleinschalige informatiemarkt biedt volwassenen en kinderen de kans om meer te ontdekken over de cursussen en lessen die het kunstencentrum aanbiedt. Het doel van de Goede Voornemensmarkt is om jou en/of je kind(eren) kennis te laten maken met kunst en cultuur, wellicht een inspiratie voor een van jullie goede voornemens?

Tijdens deze avond zullen docenten aanwezig zijn om informatie te verstrekken over de verschillende beschikbare cursussen.  Of het nu gaat om schilderen, muziek, dans, beeldende kunst of andere creatieve uitingen, de Goede Voornemensmarkt biedt de perfecte gelegenheid om te ontdekken welke cursus aansluit bij je interesses en doelen voor het nieuwe jaar.

Op naar een goede start van 2024!

Bekijk hieronder alle startende en nieuwe cursussen:

 

Volwassenen

Beeldende kunst

Muziek

Theater

Jongeren/kinderen

Beeldende kunst

Muziek

Theater