Nieuwe editie VERS!

15 december 2023

VERS! is dé voorspeelavond voor al het talent wat Kunstencentrum te bieden heeft. Met het thema ‘Iedereen een podium’ willen we er voor zorgen dat iedereen die iets met cultuur doet een podium kan betreden. Tijdens Vers ontdek je al het verse atrium talent. Zo bouwen we in een aantal lokalen een podium, waar leerlingen kleinschalige optredens kunnen doen. Zo is het saxofoonlokaal opeens óók een podium en is het pianolokaal de plek waar je bij kaarslicht leerlingen hun eerste etude hoort spelen. In de Rockbunker is plaats voor al het drum en gitaar geweld, loop gewoon binnen en ontdek wat er gebeurd. In het bolwerk is plaats voor de atrium bands, in de theaterstudio kijk je naar korte theater voorstellingen en in de danszaal kun je kijken naar korte dans solo’s. Op het Atriumplein is ruimte voor de traditionele ‘onofficiële’ nieuwjaarsborrel en de Noorderkerk biedt ruimte aan orkesten. We geven cursisten, leerlingen, ouders en gasten een kijkje in onze keuken. Omdat óns VERS!, verser is dan ooit. En dat gaat verder dan muziek!

Wanneer: vrijdag 9 februari 18:50, deuren open om 18:30. Het evenement is vrij toegankelijk voor iedereen!

Programma: