MUZT Musicalopleiding brengt in april 2024 de hitmusical Footloose naar het theater in Sneek

15 december 2023

MUZT Musicalopleiding kondigt de opvoering aan van de spraakmakende musical Footloose, die vanaf april 2024 te zien zal zijn in het theater in Sneek. Deze productie is gebaseerd op de gelijknamige film en maakte voor het laatst furore in Nederland in 2009, met Kim Lian en William Spaaij in de hoofdrollen.

Het verhaal volgt Ren, een jongen uit Chicago, die gedwongen wordt te verhuizen naar een dorp waar de dominee de scepter zwaait. Tot Ren’s grote frustratie zijn moderne muziek en dansen streng verboden volgens de regels van de dominee. Ren gaat de confrontatie aan met hem en tot overmaat van ramp raakt hij ook nog eens hopeloos verliefd op zijn dochter.

De musical bevat bekende hits als “Die jongen is van mij” (Let’s hear it for the boy), “Waar zijn de mannen?” (I need a hero), en natuurlijk de iconische titelsong Footloose. De 67 talenten van MUZT brengen dit tijdloze verhaal over rebellie tegen ouders, de liefde voor dansen, en het vinden van ware liefde op een unieke wijze tot leven. Dit doen ze met een betoverende show vol humor, dans, en kleurrijke zang.

MUZT nodigt het publiek uit om getuige te zijn van deze voorstelling die jong en oud zal aanspreken. Mis deze kans niet om de energie, passie en creativiteit van MUZT te ervaren in de meeslepende productie van Footloose.

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theatersneek.nl