do.31.08

Atrium geeft in september twee proeflessen Kinderdans (4 t/m 10 jaar) in Workum

Kunstencentrum Atrium biedt op dinsdag 12 september en dinsdag 19 september bij Sport & Gezondheidscentrum Zuidwest Friesland in Workum twee proeflessen Kinderdans aan. De gratis kennismakingslessen zijn voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar. Ze worden gegeven door een van de vakdocenten van Atrium.

Op beide dagen wordt aan drie groepen les gegeven in Sport & Gezondheidscentrum Zuidwest Friesland in Workum, Hoekseize 22, 8711 HR Workum. Het is mogelijk om aan één of beide lessen mee te doen. Elke groep bestaat uit maximaal vijftien kinderen. Deelnemers dragen gymkleding met zachte gymschoenen of sokken. Ouders/verzorgers kunnen de laatste vijf minuten van de les komen kijken.

Kinderen van 4  en 5 jaar oud: 15:00 – 15:45
Kinderen van 6 en 7 jaar oud: 15:45 – 16:45
Kinderen van 8,9 en 10 jaar oud: 16:45 – 17:45

Basis van verschillende dansstijlen
Bij Kinderdans leren jongere kinderen op speelse wijze de beginselen van allerlei dansstijlen. Hierbij komen eenvoudige basistechnieken van onder meer klassiek ballet, moderne dans en jazz aan bod. Tijdens Kinderdans ontwikkelen kinderen een gevoel voor melodie en ritme. De lessen hebben verder een positieve invloed op de fysieke ontwikkeling en de eigen fantasie.

Fotografie: Saskia Bruinsma