Kunstencentrum Atrium lanceert nieuw les- en cursusseizoen 2023

22 augustus 2023

In de week van 4 september gaat het nieuwe les- en cursusseizoen van Kunstencentrum Atrium van start. Ook in de twee daaropvolgende weken zijn er startmomenten. Het is nog mogelijk om in te schrijven voor diverse lessen of cursussen. Schrijf je in voor beeldend, dans, muziek of theater.

Nieuwe cursussen
In september starten er ook nieuwe cursussen zoals ‘schrijf je herinneringen tot leven’. Wil je graag op een speelse, creatieve en autobiografische manier kunnen schrijven? In deze cursus leer je technieken die je kunt gebruiken om al schrijvend jouw leven en verleden in kaart te brengen. Hoe je met plezier en aandacht naar je pen kunt luisteren, diverse schrijftechnieken en het creatieve gebruik van beeldmateriaal en tekstfragmenten als bronnen van inspiratie.

Proefles
Bij veel lessen en groepen is het mogelijk om gratis een keer mee te doen aan een proefles. Voor de muzieklessen – bijna alle denkbare instrumenten en zang – kan op elk moment van het jaar een proefles worden gevolgd. Ook bij dans, theater en beeldende kunst zijn proeflessen mogelijk. Een keer meedoen met een dansles kan het hele seizoen. Bij een kortdurende danscursus en de afdelingen theater en beeldende kunst vormt de eerste les vaak een kennismaking.