Auditie nieuw seizoen MUZT in september

31 juli 2023

MUZT Musicalopleiding houdt op vrijdag 8 september audities voor het seizoen 2023-2024. Jongeren uit Friesland die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van zang, dans en acteren kunnen zich aanmelden.

MUZT
MUZT is de vierjarige musicalopleiding van Atrium voor Fries talent tussen de 13 en 18 jaar. Ieder jaar staat MUZT met een grote productie in Theater Sneek. De vierjarige opleiding kan een springplank vormen naar het vervolgonderwijs binnen het vakgebied. Meerdere leerlingen deden de afgelopen jaren met succes auditie voor onder andere de Frank Sanders Akademie in Amsterdam. Ook voor leerlingen die geen professionele carrière ambiëren, vormt MUZT een goede basisopleiding in zang, dans en acteren. Let op: de auditie is voor het eerste jaar van MUZT. Locatie: Atrium, Sneek.

Belangstellenden kunnen zich via dit formulier aanmelden. Je ontvangt een uitnodiging en opdrachten per e-mail.

Foto: Ron van Hal