wo.28.06

Audities dans 2023

Jongeren uit Friesland die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van dans kunnen zich nu aanmelden. Bij de dansafdeling zijn er audities op maandag 3 juli (demoteam hiphop), woensdag 5 juli (talentklas dans) en donderdag 6 juli (Dance Explosion en Young Dance Explosion).De dansaudities zijn in de vorm van een dansles. Er worden oefeningen gedaan waarbij voornamelijk gelet wordt op techniek, kracht, lenigheid, uitstraling en muzikaliteit.

Demoteam hiphop: Als je 14 jaar of ouder bent, beschikt over goede hiphop-moves, een sterke uitstraling hebt en graag danst in teamverband, meld je dan aan voor de hiphop-demogroep van Atrium! Een paar keer per jaar mag je deelnemen aan wedstrijden. De groep staat onder leiding van Jarno Spijker.

Talentklas: De talentklas van Atrium krijgt twee keer per week les in de stijlen klassiek ballet en moderne dans/jazz en treedt regelmatig op. Dansers kunnen doorstromen naar de selectiegroepen van Dance Explosion, MUZT en de Jeugd Dansopleiding Fryslân (JDOF). De groep staat onder leiding van Jacqueline Veldhuis.

(Young) Dance Explosion: Dance Explosion bestaat uit Young DE, DE 2 en DE 1 en is gericht op moderne dans, jazz en show-musical. De dansers werken ook met gastchoreografen en hebben jaarlijks een avondvullende voorstelling in Theater Sneek. De groepen staan onder leiding van Raymond Guzman.

Aanmelden voor de dansaudities kan bij Jacqueline Veldhuis (coördinator dans) via dans@cks.nl. Je hoeft alleen je naam en leeftijd door te geven.