FOTO’S: Atrium Dansvoorstellingen in Theater Sneek

20 juni 2023

Honderden leerlingen deden zaterdag 17 en zondag 18 juni mee aan de jaarlijkse Atrium Dansvoorstellingen in Theater Sneek. Uiteenlopende dansstijlen en dansers van alle leeftijden waren verdeeld over vier unieke shows.

Elke voorstelling bestond uit een mix van stijlen – klassiek ballet, hiphop, modern, jazz en kinderdans – maar telkens met verschillende groepen. Een aantal groepen had samengewerkt met andere kunstdisciplines van Atrium. Zo waren foto’s te zien van fotografiecursisten en had de KinderKunstKlas maskers gemaakt voor de hiphoppers. Verder was er livemuziek van een violist, pianist en percussionist. Het thema was 10. In onder meer de choreografieën en met de kleding werd stilgestaan 10 jaar CKS en daarmee 10 jaar Atrium Dansvoorstellingen in Theater Sneek.

Fotografie: Ron van Hal (meer foto’s – van alle groepen – volgen)