za.10.06

Út Sneek: Atrium pakt uit met o.a. KMT, popbandjes, ensembles, dansgroepen en MUZT

Zoals ieder jaar pakt Atrium weer flink uit tijdens cultureel festival Út Sneek. Ook op zaterdag 10 juni kun je weer genieten van onze bandjes, orkesten, ensembles, dansgroepen, de KMT-kids en MUZT Musicalopleiding.

In het centrum van Sneek vinden op tien podia meer dan veertig optredens plaats. De eersten beginnen om 13.30 uur. Maar eigenlijk begint het festival al een uurtje eerder. Om 12.30 uur vertrekken de kids van KinderMuziekTheater (KMT) vanaf het Oud Kerkhof voor een muzikale en swingende tour door de stad. De Bogerman Bigband sluit Út Sneek traditiegetrouw af in de Marktstraat, om 18.00 uur.

Op de website van Út Sneek vind je het blokkenschema. Extra handig is dat je de optredens van Atriummers makkelijk terugvindt dankzij ons logo. Zo is er een podium voor de ingang van het Atrium met diverse dansgroepen en MUZT. In de Noorderkerkzaal zijn er optredens van het Overdagkoor, MusicAlive en het Barokensemble. In de Kleine Kerkstraat kun je de lekker de hele middag luisteren naar een groot aantal Atrium-bandjes, waaronder Skatt, The Changes, Maracuja en de SaxKids. MyMen! treedt op bij De Waag.

Rondleidingen
In het Atrium wordt de grootse expositie van de beeldend cursisten officieel afgesloten met rondleidingen. Docenten van tekenen/schilderen, beeldhouwen en fotografie nemen je mee langs diverse hoogtepunten van de expositie en vertellen hoe de kunstwerken tot stand zijn gekomen. Uiteraard kun je bij hen ook terecht met vragen over de cursussen.