FOTO’S: ‘De Notenkraker’ opent nieuwe serie van Atrium Live

28 februari 2023

Zondag 19 maart was de eerste Atrium Live van 2023. Het was gelijk een speciale. Marije Vijselaar en maar liefst 29 harpleerlingen speelden in de Noorderkerkzaal zeven delen uit het beroemde stuk ‘De Notenkraker’. Zij werden vergezeld door dansers en een verhalenverteller. Fotograaf Ilze Dijkstra was erbij om het bijzondere concert vast te leggen.

Fotografie: Ilze Dijkstra

Atrium Live
Ook dit voorjaar zijn er weer voorspeelavonden, vanaf dit jaar onder de naam ‘Atrium Live’. Beginnende en ervaren muziekleerlingen laten hierbij hun vaardigheden horen. De voorspeelavonden zijn gratis toegankelijk. Een enkele keer is een Atrium Live in de middag. De meeste optredens zijn in Sneek: in de Theaterstudio van het Atrium, poppodium Bolwerk of de Noorderkerkzaal. Er is ook een Atrium Live op onze leslocatie in Koudum (vrijdag 21 april) en een met volwassen leerlingen (woensdag 7 juni). De laatste Atrium Live is op woensdag 28 juni, met pianoleerlingen van Manon Eline Vere Barendsen in poppodium Bolwerk (aanvang 19.30 uur).

Bekijk hier het overzicht van alle voorspeelavonden