di.17.01

Meld je aan voor de Band Taste Weken!

In februari starten er weer nieuwe bands. Bij Atrium oefenen wekelijks de leukste groepjes om een zo goed mogelijke band te worden of juist om ongedwongen samen muzikaal lol te trappen. Veel van deze bandjes belanden dan ook op één van onze podia en hebben regelmatig optredens.

Lijkt je dit tof? Meld je dan aan vóór zondag 30 januari. Dit kan via onderstaand formulier.

Omdat we het als kunstencentrum belangrijk vinden om zo veel mogelijk leerlingen kennis te laten maken met het samenspelen en je te kunnen ontwikkelen in een band, organiseren we ieder jaar de Band Taste Weken. In de vier bandrepetities kun je uitgebreid proeven hoe het is om in een band te spelen. Zo kun je erachter komen of het iets voor je is en of je daarna misschien door wilt gaan in een vaste band.

Deze bandrepetities zijn onder leiding van een echte bandcoach. De indeling gaat op leeftijd, instrument en niveau. De kosten zijn eenmalig €19,- voor vier bandrepetities van 60 minuten en een presentatie/optreden.


Aanmelden Band Taste Weken