‘Legally Blonde’ is de nieuwe MUZT-musical, in 2023 in Theater Sneek

18 december 2022

De bekendmaking van de nieuwe MUZT-musical is altijd een spannend moment voor de leerlingen van de musicalopleiding. Deze keer was de feestelijke onthulling in de vorm van een spel: Wie is de musical?

Koppels gingen vrijdagavond 16 december op zoek naar aanwijzingen die verstopt lagen in het Atrium in Sneek, en vervolgens naar letters in programmaboekjes van twintig bekende musicals. Na veel gepuzzel kwam de titel van de 2023-musical tevoorschijn: Legally Blonde. De Amerikaanse feelgoodmusical gaat over Elle Woods, die haar grote liefde achterna reist naar de Harvard-universiteit. Daar blijkt het domme blondje meer in haar mars te hebben dan haar uiterlijk doet vermoeden.

Legally Blonde is in april te zien in Theater Sneek. De hoofdrollen worden vertolkt door de vierdejaars van MUZT.

Fotografie: Ronald Mors