zo.11.12

Kerstconcert: Christmas Time Is Here

Ook dit jaar word je in Theater Sneek opgewarmd voor de feestdagen door leerlingen van kunstencentrum Atrium en vakkundige solisten. Er zijn twee voorstellingen op zondag 11 december, om 16.00 uur en 19.30 uur.

De muziek tijdens ‘Christmas Time Is Here’ wordt verzorgd door Bigband Cue en nog veel meer uiteenlopende artiesten. Van piepjong tot al een tijdje volwassen, zowel beginnende talenten als ervaren performers. Leerlingen vanuit verschillende disciplines van Atrium laten je zien wat ze in huis hebben. Zo treden KinderMuziekTheater, de selectiegroep klassiek ballet, jazzdansers, Dance Explosion, MUZT Musicalopleiding en de band Marajuca op.

Mark Riemer, Ramon Menger, Ilja de Boer en Siebo Boersma zijn de solisten.

Ga voor kaarten naar de website van Theater Sneek.