zo.06.11

Kees Romers viert 60e verjaardag in Bolwerk

Onze saxofoondocent Kees Romers is onlangs 60 jaar geworden en viert dit met een bijzonder concert: Sax to the Max! Zondagmiddag 6 november komen diverse bevriende muzikanten langs in Het Bolwerk om hem muzikaal te feliciteren.

Kees Romers is al jaren musicus (tenor- en baritonsax) en docent bij onder meer Atrium. Met zijn zoon, jazzdrummer Willem Romers, richtte hij deze zomer de band Father & Son op. Willem is één van de meest talentvolle jonge drummers van zijn generatie. Hij speelt samen met onder anderen Coal Harbour, Kika Sprangers en Sebastiaan van Bavel. Jazz Radar beschrijft zijn spel als invoelend en intuïtief.

Bij Sax to the Max treedt onder meer de Atrium workshop-band Big Bunny en de Nedersaxen op. Verder zijn er gastoptredens met diverse bevriende muzikanten, waaronder saxofoonleerling en Nederlands jazztalent Jeline Weening, trombonist Jeroen Devilee, gitarist Marcello Roosenstein en dwarsfluitiste Nadia Marak.

Aanvang: 15.00 uur. Voor elke bezoeker zijn er twee gratis drankjes en gaan er vegetarische borrelhapjes rond. Je hoeft geen cadeau mee te nemen!

Kaarten zijn te bestellen via de Bolwerk-website.

Foto: Paul de Bruin