VACATURES (4): docent fotografie, keramiek, theater + muziek basisonderwijs

22 juni 2022

Kom jij ons docententeam versterken? Voor komend seizoen zoeken wij vier nieuwe collega’s. Bij de afdeling beeldend kunnen we een docent Digitale Fotografie en een docent Keramiek goed gebruiken. De theaterafdeling is op zoek naar een docent die de cursussen Theatermaken en Acteren kan verzorgen. Verder is er een vacature voor een muziekdocent in het basisonderwijs.

Reageren kan tot en met 3 juli (Docent Muziek Basisonderwijs: 29 juni).

Kijk hier voor de volledige vacatures!


Docent Digitale Fotografie (3 lesuren per week)
Momenteel bestaan de fotografiecursussen uit 8 lessen van 120 minuten die om de week gegeven worden, plus een praktijkdag. Daarnaast wordt eenmaal per jaar de cursus Fotobewerking gegeven. Je hebt de ruimte om zelf mee te denken over een andere invulling en omvang van de cursussen. De invulling van de opdracht, het thema of de inhoud is aan jou, afgestemd op het niveau van de cursisten. Je brengt je cursisten de technische vaardigheden en inzichten bij die nodig zijn om foto’s met artistieke waarde te maken. De cursussen werken toe naar een expositie in het Atrium. Bij voorkeur ben je ook werkzaam als uitvoerend (kunst)fotograaf.

Docent Keramiek (2 lesuren per week)
Naast het aanleren van ambachtelijke vaardigheden als draaien, handvormen en glazuren ben je in staat cursisten te begeleiden in het maken van een artistiek product, zowel op beginnend als gevorderd niveau. Atrium beschikt over een goed uitgerust keramieklokaal. Je komt te werken in een klein team van beeldende kunstdocenten. Bij voorkeur ben je ook werkzaam als uitvoerend kunstenaar.

Docent Theatermaken/Acteren (13 lesuren per week)
Je gaat de lessen Theatermaken aan kinderen (7+, 10+), Acteren aan jongeren (12+ en 14+) en eventueel een volwassen productiegroep verzorgen. Je ontwikkelt eigen lesmateriaal en werkt toe/regisseert eigen eindvoorstellingen en tussentijdse presentaties met leerlingen.

Docent Muziek Basisonderwijs (5 lesuren per week)
Als muziekdocent ga je het binnen- en naschoolse muziekonderwijs in het basisonderwijs verder ontwikkelen en uitbouwen. Naast AMV bieden we meerdere programma’s en projecten aan in het primair onderwijs. Nieuw is de ambitie om binnen enkele jaren tien schoolorkesten, schoolbands en schoolkoren in onze gemeente op te zetten. Hier kunnen we jouw talent, frisse ideeën en onderwijsvisie goed bij gebruiken. Je vindt het leuk om aan de basis te staan van de muzikale ontwikkeling van kinderen en bent goed in het vormgeven van muzikaal groepsonderwijs.