MUZT naar Culturele Hoofdstad 2022 in Luxemburg

17 mei 2022

Woensdag 25 mei vertrekken de derde- en vierdejaars leerlingen van MUZT naar de Europese Culturele Hoofdstad van 2022, Esch en Alzette in Luxemburg. Ze gaan er deelnemen aan REMIX, de nieuwe editie van het European Youth Music Festival.

Eind juni treedt MUZT ook op bij BOLStjurrich in Bolsward.

REMIX

REMIX is de opvolger van At the Watergate, het grote muziekspektakel van vier jaar geleden in Sneek en diverse andere locaties in Súdwest-Fryslân waar iedereen zulke mooie herinneringen aan heeft. MUZT gaat er viermaal optreden op verschillende podia met een compilatie uit de musical Beauty and the Beast jr. De voorstelling in Theater Sneek was afgelopen april een groot succes, met volle zalen en lovende recensies (5 sterren van de Leeuwarder Courant).

BOLStjurrich

Op zaterdag 25 juni treedt MUZT op tijdens het straatfestival BOLStjurrich in Bolsward. De voorstellingen zijn een compilatie van liedjes uit Beauty and the Beast jr. en duren circa veertig minuten. Aanvang: 13.00 uur, 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur. Locatie: podium bij de Tiid.