Video’s: kijklessen dans

13 december 2020

In verband met de coronamaatregelen kon de kijklesweek bij de dansafdeling niet in zijn traditionele vorm plaatsvinden.

Als alternatief zijn een groot aantal lessen voor kinderen en jongeren gefilmd. Zo kunnen ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s en andere bekenden toch even genieten van een mooie dans.

De opnames zijn gemaakt in de week van maandag 7 tot met vrijdag 11 december en de afgelopen week tot de lockdown. Het gaat om een impressie van een paar minuten, bijna altijd een dans waar hard op is geoefend.

Waar bekijken?
Dat kan op deze pagina. De meer dan twintig beelden van kinderdans, hiphop, klassiek ballet, modern, jazz en de talentklassen worden momenteel gemonteerd. Zodra er filmpjes klaar zijn, worden ze geplaatst. De pagina met de video’s zal beveiligd zijn met een wachtwoord. Ouders/verzorgers hebben onlangs per e-mail de inloggegevens ontvangen.

Veel kijkplezier!