za.12.09

We zijn van de partij op het UIT Festival!

Het UIT Festival, de jaarlijkse aftrap van het culturele seizoen in Súdwest-Fryslân, vindt plaats op zaterdag 12 september. Kunstencentrum Atrium zal op verschillende manieren aanwezig zijn.

Tijdens de speciale OMDENK-editie komt het publiek naar het festival, maar festival ook naar het publiek. Zo kan het evenement ook in coronatijd op verantwoorde wijze doorgaan.

Het UIT Festival zorgt op maar liefst zeven plaatsen in de gemeente voor allerlei festiviteiten. In Blauwhuis, Bolsward, Goënga, Koudum, Sneek, Workum en Woudsend wordt een cultuurroute uitgestippeld. Je kunt deze routes volgen of bezoeken om musea, kunstenaars en andere culturele aanbieders ontdekken. Uiteraard zijn ook onze docenten van de partij. Onderweg kun je genieten van allerlei optredens. Zo zul je een groot aantal muzikanten en dansers van Kunstencentrum Atrium tegenkomen.

Het volledige programma wordt eind augustus bekendgemaakt. Deelnemers kunnen zich nog aanmelden tot 15 augustus via de website van het UIT Festival.