Nieuwe cursusseizoen van start bij Kunstencentrum Atrium met Proeflesweken

28 augustus 2024

Het nieuwe cursusseizoen van Kunstencentrum Atrium start op maandag 2 september. Dat doen we met vaste waardes als schilderen, moderne dans, improvisatietheater, bandcoaching, fotografie én nog veel meer. Ook zijn er nieuwe cursussen zoals pottenbakken en handvormen met klei bij beeldende kunst. Muzikaal bezig zijn? Speel de cajon in 10 weken of ontdek de ukelele! Bij veel lessen is het mogelijk om gratis een keer mee te doen. Of je nu van theater, muziek, dans of beeldende kunst houdt, dit is je kans om je creatieve talenten te ontdekken of verder te ontwikkelen.

Proeflesweken van 4 tot 20 september
Van 4 tot 20 september zijn het de Proeflesweken bij Kunstencentrum Atrium. Dit zijn dé weken om vrijblijvend kennis te maken met ons brede aanbod aan lessen en cursussen. Het werkt heel simpel: je maakt een afspraak voor een proefles, op een moment dat jou goed uitkomt dit cursusseizoen. Zo kun je rustig ontdekken welke cursus of les het beste bij jou past. Je kunt je ook aanmelden voor meerdere proeflessen. Kijk voor de voorwaarden op onze website.

Kick-off met de Informatiemarkt op 4 september
We trappen de Proeflesweken af met een informatiemarkt op woensdag 4 september van 16:00 tot 20:00. Hier kun je kennismaken met onze super enthousiaste docenten, die je alles kunnen vertellen over de verschillende cursussen en lessen. Heb je vragen of wil je weten wat het beste bij jou past? Kom langs en ontdek de mogelijkheden. En natuurlijk kun je meteen een afspraak maken voor je proefles.

Waarom een proefles?
Een proefles is dé manier om zonder verplichtingen uit te proberen wat je leuk vindt. Of je nu beginner bent of al wat ervaring hebt, iedereen is welkom. Tijdens de Proeflesweken kun je heel makkelijk een afspraak maken voor een proefles die op een later moment plaatsvindt, wanneer het jou het beste uitkomt. Zo krijg je de kans om in jouw eigen tempo en op je eigen manier te ontdekken welke creatieve weg het beste bij je past. Klinkt goed, toch? Wacht niet langer en maak tijdens de Proeflesweken een afspraak voor een proefles bij Kunstencentrum Atrium.

Kunstencentrum Atrium op het UITfestival
En dat is nog niet alles! Kunstencentrum Atrium is ook volop aanwezig tijdens het UITfestival. Op 14 september gaat Atrium on Tour: onze bandjes en dansers trekken door de gemeente Súdwest-Fryslân om hun talenten te laten zien. Ook de talenten van MUZT, onze musicalopleiding, geven optredens op verschillende locaties. Op 21 september, de laatste dag van het UITfestival, openen we de deuren van het Atrium in Sneek voor publiek. Er zijn dan volop creatieve activiteiten, zoals beeldende workshops, proeflessen improvisatie/theater, speurtochten, TikTok-danschoreografieën, en nog veel meer.

Op naar een creatief seizoen!