wo.14.08

Ontdek je creativiteit tijdens de Proeflesweken van Kunstencentrum Atrium!

Ben jij klaar om je creatieve kant te ontdekken? Dan heb je geluk! Van 4 tot 20 september zijn de Kunstencentrum Atrium ‘Proeflesweken’. Deze weken zitten bomvol inspiratie en bieden jou de kans om vrijblijvend kennis te maken met ons brede aanbod aan cursussen en lessen.

Kick-off met de Informatiemarkt op 4 september
We trappen de Proeflesweken af met een informatiemarkt op 4 september. Hier kun je kennismaken met onze super enthousiaste docenten, die je alles kunnen vertellen over de verschillende cursussen en lessen. Heb je vragen of wil je weten wat het beste bij jou past? Kom langs en ontdek de mogelijkheden. En natuurlijk kun je meteen een afspraak maken voor je proefles.

En dat is nog niet alles! Tijdens het UITfestival is Atrium volop zichtbaar. Op 14 september gaat Atrium on Tour, waarbij onze bandjes en dansers door de gemeente Súdwest-Fryslân trekken om te laten zien wat ze in huis hebben. Ook de talenten van MUZT, onze musicalopleiding, zullen optreden op verschillende locaties in de gemeente. Op 21 september, de laatste dag van het UITfestival, is het Atrium ook geopend voor publiek. De exacte invulling volgt nog, maar het belooft een inspirerende dag te worden.

Waarom een proefles?
Een proefles is dé manier om zonder verplichtingen uit te proberen wat je leuk vindt. Of je nu beginner bent of al wat ervaring hebt, iedereen is welkom. Tijdens de Proeflesweken kun je heel makkelijk een afspraak maken voor een proefles die op een later moment plaatsvindt, wanneer het jou het beste uitkomt. Zo krijg je de kans om in jouw eigen tempo en op je eigen manier te ontdekken welke creatieve weg het beste bij je past.

Mis deze kans niet en kom naar de Proeflesweken van Kunstencentrum Atrium. Meld je hier aan voor een proefles!