wo.26.06

Swingterras in Sneek: Zomerse donderdagavond met Atriumtalent BAM! en Skatt op 27 juni

In de zomer is het elke donderdagavond Swingterras in Sneek! Tijdens of na het winkelen kunnen bezoekers genieten van muziek op het swingterras aan de Marktstraat in Sneek. Dit muzikale evenement is een vaste waarde geworden in de zomermaanden, waarbij diverse bands het podium betreden om het publiek te vermaken. Aanstaande donderdag 27 juni treden de talentvolle bands BAM! en Skatt op. Het optreden begint om 20.00 uur en duurt tot 23.00 uur. De toegang is gratis, dus kom langs en geniet van een avond vol muziek en gezelligheid op het Swingterras in Sneek!

Skatt is een swingende band met een gevarieerd muziekrepertoire. Met veel enthousiasme brengt Skatt nummers van diverse artiesten, waaronder Caro Emerald, Pharrel Williams, Doe Maar, Waylon, Pointer Sisters en Lucky Chops. Of je nu houdt van soul, funk of pop, Skatt heeft het in het repertoire! De band bestaat uit:

Sita (zang), Nesta (alt- & tenorsaxofoon), Petra (baritonsax), Gerard (trombone), Anke (bas), Annet (toetsen), Stef (gitaar), Karin (drums).

BAM! is een super strakke pop/rock coverband. De bandleden zijn stuk voor stuk ervaren muzikanten en brengen covers van onder andere Anouk, Rondé, Kelly Clarkson, Davina Michelle, The Goo Goo Dolls en Walk the Moon. De bandleden zijn:

Marije Wijnia (zang), Joël de Groot (gitaar), Abel Tiersma (bas), Rinse Altena (drums).