Schrijf je deze zomer alvast in voor nieuw les- en cursusseizoen

24 juni 2024

Het nieuwe les- en cursusseizoen begint op maandag 2 september, en de inschrijving is gestart. Dit geeft je de zomer om te beslissen welke van onze honderd lessen en cursussen bij jou past. Ontdek ons diverse aanbod aan creatieve beeldende cursussen en workshops bij het Atrium: tekenen, schilderen, beeldhouwen, keramiek, textielkunst, fotografie, papierkunst en schrijven. Dansliefhebbers vinden lessen in kinderdans, urban, klassiek ballet, jazz en moderne dans. Ons muziekonderwijs is uitgebreid, met lessen voor alle leeftijden, inclusief muziekmix voor kinderen en mogelijkheden om in bands en ensembles te spelen. Ontwikkel je acteertalent met onze theatercursussen zoals theatermaken, kindermuziektheater, acteren, improviseren en grimeren, met een publieke presentatie als afsluiting.

Word onderdeel van MUZT, dé Friese talentopleiding voor jongeren vanaf 13 jaar die hun zang-, acteer- en dansvaardigheden willen ontwikkelen. Audities voor het schooljaar 2024-2025 vinden plaats op vrijdag 12 juli 2024 (aanmelden vóór 1 juli) en vrijdag 6 september 2024 (aanmelden vóór 30 augustus).

Er zijn nieuwe cursussen toegevoegd, zoals pottenbakken en handvormen met klei bij beeldende kunst. Muzikaal bezig zijn? Speel de cajon in 10 weken of ontdek de ukelele! Bij veel lessen is het mogelijk om gratis een keer mee te doen. Voor muzieklessen kan op elk moment van het jaar een proefles worden gevolgd. De docent maakt een afspraak voor de kennismakingsles. Ook bij dans, theater en beeldende kunst zijn proeflessen mogelijk. Bij een kortdurende danscursus en de afdelingen theater en beeldende kunst vormt de eerste les vaak een kennismaking.

Grijp deze kans om iets nieuws te ontdekken, vaardigheden te ontwikkelen en vriendschappen te sluiten in een inspirerende omgeving.