Terugblik eindpresentaties cursisten theatermaken en acteren

14 juni 2024

De groep acteren sloot op woensdag 15 mei af met de voorstelling Romeo en Bo. De voorstelling was een mix van ontroerende momenten en komische scènes, en toonde de groei en het talent van elke deelnemer. Bekijk hier alle foto’s van de voorstelling Romeo en Bo.

Op woensdag 22 mei 2024 hebben de cursisten van de theaterafdeling van Kunstencentrum Atrium hun eindpresentaties gehouden in de Theaterstudio. Onder leiding van Lucienne van der Meulen hebben de deelnemers van theatermaken  het publiek verrast met hun creatieve interpretaties en originele stukken. Later volgden de cursisten van acteren 1 met indrukwekkende scènes en sterke acteerprestaties. Het was een inspirerende middag vol talent en enthousiasme, waarbij de cursisten hun vaardigheden konden tonen aan vrienden, familie en andere geïnteresseerden. Benieuwd naar de hoogtepunten van deze eindpresentaties? Bekijk hier alle foto’s van woensdag 22 mei.