Vier de herfstvakantie in Theater Sneek

24 oktober 2023

Herfst is in volle gang en wat is een betere manier om de herfstvakantie te vieren dan met een dosis humor en avontuur voor kinderen in Theater Sneek? Mis deze opwindende herfstvakantieprogramma’s niet! Kom samen met je familie naar Theater Sneek en laat je onderdompelen in een wereld van avontuur, humor en interactie. Koop je tickets snel voordat ze uitverkocht zijn en maak van je herfstvakantie een onvergetelijke ervaring!

25 oktober: Hé, wie zit er op de wc!?
Poppentheater (2+)

Wie kent ze niet? De hilarische prentenboeken Hé, wie zit er op de wc? en Retteketet! We gaan nog niet naar bed! van Harmen van Straaten.  Acteur en poppenspeler Alexander Brouwer brengt de avonturen uit deze boeken tot leven in een betoverende theatervoorstelling vol humor. Mis het niet!

Meer informatie en tickets

29 oktober: Zin in Zappelin live
Fenna Ramos (3+)

Met de eigen liedjes en bekende kinderliedjes nodigt Fenna kinderen iedere dag uit om thuis met haar mee te zingen en dansen, mee te knutselen en mee te genieten van haar avonturen. De allerkleinsten kunnen vanaf nu dus live in het theater kijken, luisteren, meezingen, meedoen en genieten van hun idool.

Meer informatie en tickets

11 november: Checkpoint Theater
Het dak er af! (8+)

Ervaar het ultieme spektakel met idiote proeven, ontploffingen, schietende knakworsten en meer interactie dan ooit. Tijdens vijf rondes tussen de jongens en de meiden, wordt er met de zaal geprobeerd een heus wereldrecord te breken. Het wordt interactiever, gekker én vooral spectaculairder dan ooit!

Meer informatie en tickets