Nieuwe cursus Rap bij Kunstencentrum Atrium Sneek: meld je aan voor gratis Proefles!

3 oktober 2023

Heb je altijd al willen leren rappen? Grijp dan nu je kans! Kunstencentrum Atrium kondigt met een gloednieuwe cursus Rap aan, waarin je de kunst van het rappen kunt ontdekken en ontwikkelen. We nodigen alle rappers uit om zich aan te melden voor de proefles.

In de cursus Rap, onder begeleiding van de ervaren rapper Kuo, krijg je de kans om je eigen rapteksten te schrijven en te leren hoe je deze op een beat kunt rappen. De cursus richt zich op verschillende aspecten van het rappen, waaronder het gebruik van je stem, de juiste ritmiek en technieken om je boodschap krachtig over te brengen.

De proefles is geheel vrijblijvend en ontworpen om je een voorproefje te geven van wat je kunt verwachten tijdens de volledige cursus Rap. Na de proefles kun je beslissen of deze cursus echt iets voor jou is. De volledige cursus bestaat uit 10 lessen, waarin je jouw rapvaardigheden zult ontwikkelen en verfijnen.

Wanneer: woensdag 8 november om 16:00

Waar: Kunstencentrum Atrium Sneek

Aanmelden: vul het onderstaande formulier in of bekijk meer informatie en meld je aan via deze pagina.

Of je nu een ervaren rapper bent of gewoon nieuwsgierig bent naar de wereld van rap, deze cursus biedt een unieke kans om je talenten te ontdekken en te verbeteren. Dus waar wacht je nog op? Meld je nu aan voor de proefles en wie weet schuilt er een geweldige rapper in jou!

We streven er naar om onze leerlingen te laten zien dat rappen niet alleen zinvol is, maar ook ontzettend leuk kan zijn. Maar dat is niet alles – we vinden het absoluut noodzakelijk om onze leerlingen bewust te maken van de oorspronkelijke principes van de hiphopcultuur: vrede, liefde, eenheid en plezier. Sluit je aan bij ons en samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen, niet alleen in de wereld van muziek, maar ook in onze gemeenschap en daarbuiten.

Mis deze kans niet om je rapdromen waar te maken!

Inschrijven proefles RAP

Schrijf je hier in voor de proefles rap op 8 november om 16.00 in Kunstencentrum Atrium Sneek

  • Vul hier je eigen naam in wanneer je de proefles voor een ander aanvraagt.
  • Laat het hier weten als je nog iets kwijt wil.
  • We hebben je toestemming nodig om je gegevens op te slaan.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.