Atrium On Tour XL tijdens het UITfestival 2023!

5 september 2023

Tijdens het Uitfestival op 9 september gaat het Kunstencentrum met de band Funkystuff , dansgroep talent klas 4 en MUZT op een kar on tour door de gemeente! Tijdens deze dag kan het publiek gratis ervaren wat er op het gebied van kunst en cultuur in de regio te beleven is. Het is de perfecte plek voor het publiek om informatie te krijgen over het aanbod binnen de kunst- en culturele sector. Naast gevestigde culturele instellingen is er ook plek voor kleinere initiatieven en amateurverenigingen om zich te presenteren.

De band FunkyStuff bestaat uit 6 gepassioneerde muzikanten. Ze vinden het geweldig om muziek met elkaar te maken, dit stralen ze dan ook uit wanneer ze op het podium staan. Heerlijke popsongs worden afgewisseld met soul, reggae & rock. Hier en daar wordt er ook meerstemmig gezongen. Funkystuff repeteert elke week onder leiding van bandcoach Sytze Verbeek.

Er wordt ook gedanst tijdens Atrium On Tour XL door de talentklas 4 onder leiding van Jacqueline Veldhuis. Zes dansers van 12/13 jaar die een klassieke choreografie zullen laten zien op het podium.

Muziek en Dans

10:35 – Blauwhuis
11:40 – Bolsward
13:00 – Sneek
14:05 – Witmarsum
15:20 – Woudsend
16:30 – Bolsward

MUZT musicalopleiding brengt een programma van bekende en nieuwe musical songs in een wervelende show van 25 minuten. De Friese musicaltalenten reizen full speed  langs verschillende locaties om zo veel mogelijk mensen te laten genieten van hun repertoire. Er is bijna geen tijd voor applaus- rennen naar de bus en snel naar de volgende locatie!

10.20     Sneek – Oud Kerkhof
13.00    Lemmer – VVV kantoor
14.15     Woudsend – Loswal
15.30     Workum –  Merk 20
16.40     Joure – Midstraat

Bekijk hier het gehele programma van het UITfestival.