Laat je horen en denk mee in de Atrium-klankbordgroep

24 januari 2023

Wil je ook meedenken over de toekomst van kunstencentrum Atrium? Laat jouw goede ideeën horen in onze klankbordgroep!

Momenteel bestaat de klankbordgroep uit zes personen. We zouden graag uit willen breiden naar maximaal twaalf leden. Daarbij gaat de voorkeur uit naar mensen buiten Sneek.

In de Atrium-klankbordgroep zitten leerlingen, cursisten of hun ouders. Zij denken opbouwend en positief kritisch met ons mee. Dat waarderen wij enorm! Want zo kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening toetsen aan de verwachtingen bij de leerlingen en cursisten. Verder kunnen er in de klankbordgroep ideeën en ontwikkelingen worden getoetst. Hiervoor is de samenstelling van de groep zoveel mogelijk een dwarsdoornede, met leden/cursisten van de afdelingen muziek, dans, theater, musical en beeldende kunst.

De klankbordgroep komt twee keer per jaar bij elkaar. Deelname is vrijwillig.

Aanmelden kan bij Elske Veenstra, via elske.veenstra@cks.nl.