Voorbereidingen op kerstconcert in volle gang bij KMT en MUZT

5 december 2022

Bij KinderMuziekTheater (KMT) en MUZT Musicalopleiding zijn ze al weken druk met de voorbereidingen op het kerstconcert ‘Christmas Time is Here’. Zondag 11 december treden beide groepen twee keer op in Theater Sneek, samen met de selectiegroep klassiek ballet, Dance Explosion, de band Marajuca, Bigband Cue en solisten Mark Riemer, Ramon Menger en Ilja de Boer. Op het programma staan een groot aantal swingende kersthits.

Fotografen Hendrik Huitema en Ronald Mors namen een kijkje bij de repetities van respectievelijk KMT en MUZT.

Bijna uitverkocht
Wil je het spektakel niet missen, ga dan als de wiedeweerga naar de website van Theater Sneek! De middagvoorstelling is uitverkocht (wachtrij). Voor de avondvoorstelling zijn nog een paar plekken beschikbaar.

KMT

MUZT