Nieuwe cursus: gitaar spelen bij het kampvuur

17 november 2022

Heb jij bij die zwoele zomeravonden al eens jaloers naar de muzikant zitten kijken, die liedje na liedje uit zijn mouw schudt? Dan is onze nieuwe cursus ‘Gitaar spelen bij het kampvuur’ perfect voor jou!

In deze laagdrempelige beginners cursus ga je met onze docent Jan Calf aan de slag met liedjes op de gitaar voor bij het kampvuur. Al spelend leer je vanaf de eerste les akkoorden en zo al heel snel liedjes te spelen. Natuurlijk, als je durft, mag je zelf meezingen. Zo ben jij na tien lessen helemaal klaargestoomd voor de volgende familiebarbecue, de aankomende zomeravond of het kampvuur op de camping!

Ervaring op de gitaar is niet nodig en eventueel hebben we tijdens de les een gitaar voor je. Mocht je al een gitaar hebben, dan is dat natuurlijk helemaal top!

Lesdagen: 9, 16 en 23 februari, 9, 16, 23 en 30 maart, 6, 13 en 20 april.

Aanmelden kan hier.