wo.07.09

Auditie voor talentklassen dans op 7 september

De dansafdeling houdt op woensdag 7 september een auditie voor de talentklassen. De auditie is in de vorm van een dansles, waarbij er docenten meekijken. Er worden verschillende oefeningen gedaan waarbij voornamelijk gelet wordt op techniek, kracht, lenigheid, uitstraling en muzikaliteit. Voorbereiding niet nodig, danservaring is zeker een pre.

De talentklassen krijgen twee keer per week les in de stijlen klassiek ballet en moderne dans/jazz. De groepen treden op bij open dagen, festivals en andere voorstellingen. Hierna kunnen ze doorstromen naar de selectiegroepen van Dance Explosion, MUZT en JDOF.

De auditie staat onder leiding van Jacqueline Veldhuis en Raymond Guzman.

Datum: woensdag 7 september
Tijd:
14.30 tot 15.30 uur
Locatie: Noorderkerkzaal
Info en aanmelden: bij Jacqueline Veldhuis (coördinator dans) via dans@cks.nl (naam/leeftijd niet vergeten!)