vr.02.09

MUZT houdt auditie op vrijdag 26 augustus

Ben je tussen de 12 en 17 jaar oud, dol op musicals en lijkt het je leuk om mee te doen met MUZT? Doe mee aan de auditie op vrijdag 26 augustus!

Op vrijdag 8 juli was de eerste auditieronde. Wie die heeft gemist, kan op 26 augustus meedoen aan de tweede ronde. De auditie is van 14.30 tot 17.00 uur in het Atrium in Sneek. Wanneer je wordt toegelaten, begin je in het eerste jaar. Het nieuwe seizoen van MUZT start in september.

Aanmelden
Aanmelden kan via onderstaande button. Je komt dan op de pagina van het eerste MUZT-jaar. Door je in te schrijven voor jaar 1, ben je aangemeld voor de auditie. Je ontvangt voor de auditie een e-mail met meer informatie.

Over MUZT
MUZT is de musicalopleiding van kunstencentrum Atrium en vormt een goede springplank naar het vervolgonderwijs binnen het vakgebied, zoals musical, muziektheater en kleinkunst. Meerdere MUZT-leerlingen deden de afgelopen jaren met succes auditie voor onder andere de Frank Sanders Akademie in Amsterdam. Ook voor leerlingen die geen professionele carrière ambiëren, vormt MUZT een goede basisopleiding in zang, dans en acteren. De opleiding duurt vier jaar. Alle leerlingen, van jaar 1 tot en met 4, doen mee aan de jaarlijkse MUZT-musical in Theater Sneek. Gaandeweg groeien leerlingen toe naar de hoofdrollen.

Kijk voor meer informatie op muztmusicalopleiding.nl.