vr.08.07

MUZT houdt audities op 8 juli en 2 september

Heb je genoten van Beauty and the Beast jr., ben je tussen de 12 en 17 jaar oud en lijkt het je leuk om ook bij MUZT te gaan? Doe dan mee aan de open les of de audities.

Open les
Vrijdag 13 mei is er in het Atrium in Sneek een vrijblijvende open les. Je kunt dan kijken hoe er wordt gezongen, gedanst en gespeeld. Je mag ook meedoen. De open les begint om 17.00 uur en duurt tot 18.30 uur. Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar ons Servicepunt: service@cks.nl.

Audities
Wil je graag bij MUZT? Dan nodigen we je uit om mee te doen aan een van de audities. Je kunt auditie doen op vrijdag 8 juli of vrijdag 2 september, in het Atrium. Wanneer je wordt toegelaten, begin je in het eerste jaar. Het nieuwe seizoen van MUZT start na de tweede auditie.

  • Auditie 1: vrijdag 8 juli, van 13.30 tot 16.00 uur (opgave voor 4 juli)
  • Auditie 2: vrijdag 2 september, van 13.30 tot 16.00 uur (opgave voor 29 augustus)

Aanmelden voor de audities kan via onderstaande button. Je komt dan op de pagina van het eerste MUZT-jaar. Door je in te schrijven voor jaar 1, ben je aangemeld voor de auditie. Je ontvangt voor de auditie een e-mail met meer informatie.

Over MUZT
MUZT is de musicalopleiding van kunstencentrum Atrium en vormt een goede springplank naar het vervolgonderwijs binnen het vakgebied, zoals musical, muziektheater en kleinkunst. Meerdere MUZT-leerlingen deden de afgelopen jaren met succes auditie voor onder andere de Frank Sanders Akademie in Amsterdam. Ook voor leerlingen die geen professionele carrière ambiëren, vormt MUZT een goede basisopleiding in zang, dans en acteren. De opleiding duurt vier jaar. Alle leerlingen, van jaar 1 tot en met 4, doen mee aan de jaarlijkse MUZT-musical in Theater Sneek. Gaandeweg groeien leerlingen toe naar de hoofdrollen.

Kijk voor meer informatie op muztmusicalopleiding.nl.