za.25.06

Dance Explosion met ‘Variations’ in Theater Sneek

De dansers van Dance Explosion staan in het weekend van 25 en 26 juni in Theater Sneek met hun jaarlijkse show. Kaarten voor ‘Variations’ kun je hier bestellen. De voorstellingen zijn op zaterdagavond (20.15 – 21.50 uur) en zondagmiddag (15.00 – 16.35 uur).

Verhalen en uitingen van emotie omzetten in prachtige dans en choreografie. Dat is waar Dance Explosion sterk in is. Ook in deze nieuwe show vormt dit een belangrijke inspiratie, maar met veranderingen. Een Dance Explosion-variant. Deze nieuwste show heeft niet één lijn, maar laat allerlei variaties zien. In muziek, in persoonlijkheid en in contrast. Net als het leven: soms gaat het net even anders dan je zou verwachten. Laat je verrassen door deze nieuwe reis langs alle variaties van Dance Explosion!

Dance Explosion danst in de stijlen modern, jazz, contemporary en showmusical. Choreograaf Raymond Guzman daagt de talentvolle groep dansers continu uit in steeds nieuwe choreografieën. DE 1 is de topgroep met geweldige dansers uit heel Friesland. Daar net onder zit DE 2. Aanstormend talent danst in Young Dance Explosion.

Fotogalerij: ‘Night and Day’ (2020), fotografie Daniël Schonewille.