GEZOCHT: vocalisten en bassisten voor Atrium-bandjes (o.a. Nazgûl)!

20 juni 2022

Bij een aantal Atrium-bands (diverse leeftijden) komt binnenkort ruimte vrij voor nieuwe muzikanten. Vocalisten en bassisten opgelet, vooral voor jullie is er straks plek.

Lijkt het je leuk om met anderen te gekke muziek te maken? En daarbij gecoacht te worden door docenten met veel podiumervaring? Droom je ervan te schitteren in de spotlights bij VERS!, Út Sneek en Atrium on Tour? Meld je gauw aan bij Pieterklaas de Groot, coördinator van de popworkshops, via pieterklaas.degroot@cks.nl. Je kunt hem alles vragen over hoe te gek het spelen in een band is (hij is zelf drummer bij Broken Brass) en over bandcoaching. Je mag ook altijd een keer komen kijken bij een repetitie!

Een van de bands die al op zoek is naar een nieuwe zanger(es) is Nazgûl, dat vooral stevige nummers speelt. Check onderstaande video.