Audities hiphop demogroep, talentklassen en Dance Explosion in juni

27 mei 2022

De dansafdeling houdt eind juni audities voor het hiphop/freestyle demoteam, de talentklassen en Dance Explosion. De audities zijn in de vorm van een dansles, waarbij er ook docenten kijken. Er worden verschillende oefeningen gedaan waarbij voornamelijk gelet wordt op techniek, kracht, lenigheid, uitstraling en muzikaliteit. Voorbereiding niet nodig, danservaring is zeker een pre. Meer informatie en aanmelden (vergeet niet je naam en leeftijd door te geven) kan via Jacqueline Veldhuis (coördinator dans), via dans@cks.nl.

  • Hiphop DEMO-team (vanaf 14 jaar): maandag 27 juni
  • Talentklassen (vanaf 9 jaar): woensdag 29 juni
  • Dance Explosion (vanaf 14 jaar): donderdag 30 juni

Hiphop/Freestyle DEMO
Maandag 27 juni van 19.45 tot 20.45 uur, Bolwerkzaal
Als je goede hiphopmoves en een sterke uitstraling hebt en graag danst in teamverband, kun je je aanmelden. Een paar keer per jaar mag je deelnemen aan wedstrijden. De auditie staat onder leiding van Jarno Spijker.

Talentklassen
Woensdag 29 juni van 14.30 tot 15.30 uur, Noorderkerkzaal
De talentklassen krijgen twee keer per week les in de stijlen klassiek ballet en moderne dans/jazz. De groepen treden op bij open dagen, festivals en andere voorstellingen. Hierna kunnen ze doorstromen naar de selectiegroepen van Dance Explosion, MUZT en JDOF. De auditie staat onder leiding van Jacqueline Veldhuis en Raymond Guzman.

Dance Explosion
Donderdag 30 juni van 16.00 tot 17.30 uur, Noorderkerkzaal
Dance Explosion is een groep bestaande uit Young DE, DE 2 en DE 1. DE is gericht op moderne dans, jazz en show-musical. Dansers werken ook met gastchoreografen en hebben jaarlijks een avondvullende voorstelling. De auditie staat onder leiding van Raymond Guzman.