LOCKDOWN OPGEHEVEN: WEER LES OP LOCATIE

26 januari 2022

De lockdown voor de kunsteducatie is zaterdag 15 januari opgeheven. Iedereen die dat wil, kan weer lessen en cursussen volgen op onze locaties. Dat is goed nieuws! Gelukkig heeft de sluiting van onze vestigingen relatief kort geduurd. Ondertussen hebben we niet stilgezeten, en onder meer de muziekafdeling in Sneek verfraaid met nieuwe lokaaldeuren.

We kijken ernaar uit om iedereen binnenkort weer live te zien!

Regels vanaf 26 januari

  • Er gelden geen sluitingstijden.
  • Groepslessen en repetities in groepsverband zijn toegestaan.
  • Iedereen vanaf 18 jaar moet 1,5 meter afstand houden, tenzij dit de les belemmert. Jongeren tussen de 13 en 17 jaar moeten wel 1,5 meter afstand houden van volwassenen, maar niet van elkaar. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden.
  • In het Atrium in Sneek zijn de hal, gangen en het Atriumplein openbare ruimtes. Daar gelden de regels voor doorstroomlocaties. Het dragen van een mondkapje is hier verplicht.
  • Mondkapjes zijn verplicht voor alle bezoekers vanaf 13 jaar oud.
  • Tijdens de les hoeft er geen mondkapje te worden gedragen (als er 1,5 meter afstand gehouden wordt).
  • Bijna al onze locaties buiten Sneek zijn geen openbare ruimte maar leslokalen. De enige uitzondering is Workum. Daar vinden de lessen plaats in De Klameare, een openbare ruimte. Wij volgen er de aanwijzingen van De Klameare.
  • Leerlingen vanaf 18 jaar oud dienen in bezit te zijn van een Coronatoegangsbewijs. Een check voorafgaand aan de les is verplicht. Docenten voeren die uit met de CoronaCheck-app. Bij grotere groepen worden ze bijgestaan door medewerkers van het Atrium.
  • Begeleiders van leerlingen tot en met 17 jaar met een beperking, die noodzakelijk zijn voor de begeleiding, zijn uitgezonderd van de verplichting voor het Coronatoegangsbewijs.

Deze maatregelen gelden in principe voor zes weken (gerekend vanaf 26 januari).

We gaan weer les geven volgens de roosters van voor de lockdown. Wanneer je geen bericht van je docent ontvangt, ga dan uit van het normale lesrooster.

Cursussen die binnenkort starten

Wie zich heeft opgegeven voor een van onderstaande voorjaarscursussen, ontvangt bericht van de docent. De start van sommige voorjaarscursussen is met een week uitgesteld.

Muziek

Theater

Beeldend

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met het Servicepunt: 0515-431400 of service@cks.nl.