Blijf ontdekken: volg een voorjaarscursus!

23 januari 2022

In januari en februari beginnen er diverse voorjaarscursussen. Kom ook ontdekken: het opzwepende ritme van de djembé, de vrijheid van improvisatietheater, de talloze mogelijkheden van jouw fotocamera, het plezier van samen zingen, de technieken van het tekenen en schilderen… en nog veel meer. Laat je samen met anderen inspireren en creëer!

De cursussen worden gegeven op onze leslocatie in Sneek. Daarnaast starten in Bolsward nieuwe repetities van het Overdagkoor. De cursussen duren enkele weken tot een paar maanden.

Proefles improvisatietheater
Lijkt het je leuk om eens heel iemand anders te spelen? En dat lekker vrij, zonder tekst? Dan is improvisatietheater iets voor jou! Nieuwsgierig? Donderdag 27 januari is er in Sneek een gratis en vrijblijvende proefles voor volwassenen. Een goed voorbeeld van improvisatietheater zijn De Lama’s. Tijdens de proefles ga je gezellig samen met anderen, op energieke wijze aan de slag met het spelen van scènes die in het moment ontstaan. Lastig? Helemaal niet. Leuk? Zeker! Hier vind je alle informatie.

Proefles overdagkoor
Op maandag 14 februari is er een gratis proefles in Bolsward. De eerste van tien lessen is op maandag 28 februari. In Sneek zijn er gratis proeflessen op donderdag 10 en 17 februari. Donderdag 3 maart begint dan de lesreeks.

Jaarlessen: elk moment instappen
Daarnaast bieden we van september tot aan de zomervakantie een groot aantal lessen aan, zoals de instrumentale lessen en danslessen. Je kunt bij deze lessen het hele jaar instappen en een gratis proefles volgen.

Voorjaarscursussen 

Muziek

Theater

Beeldend