Tijdelijke weekendlessen van start

6 december 2021

Vanwege de coronamaatregelen zijn onze leslocaties momenteel na 17.00 uur gesloten. Voor een deel van de lessen die normaal in de avonduren plaatsvinden – en dat zijn er nogal wat – hebben de docenten verschillende oplossingen bedacht. Zo wordt er op zaterdag en zondag overdag lesgegeven.

De eerste weekendlessen vonden afgelopen 4 en 5 december plaats in Sneek. Reinou van der Veen gaf bijvoorbeeld les aan het accordeonensemble, Thomas Zoetelief ontving gitaarleerlingen, Dance Explosion en andere Atrium-dansgroepen werkten verder aan hun techniek, de MUZTers waren onder andere in de Noorderkerkzaal te vinden en bij teken- en schilderklassen van Bieke Huls in het Van Loohuis werden prachtige kunstwerken gemaakt. Verder waren Clara Rullman met MusicAlive en muziekdocenten Jan Hibma (koperblazers) en Héctor Morcillo Sanchez (viool) aanwezig.

Ook in het weekend van 11/12 december en 18/19 december worden er lessen verzorgd. Of er daarna nog weekendlessen nodig zijn, is afhankelijk van het coronabeleid van het demissionaire kabinet.