Tijdelijke weekendlessen van start

6 december 2021

Vanwege de coronamaatregelen zijn onze leslocaties momenteel na 17.00 uur gesloten. Voor een deel van de lessen die normaal in de avonduren plaatsvinden – en dat zijn er nogal wat – hebben de docenten verschillende oplossingen bedacht. Zo wordt er op zaterdag en zondag overdag lesgegeven.

De eerste weekendlessen vonden afgelopen 4 en 5 december plaats in Sneek. Reinou van der Veen gaf bijvoorbeeld les aan het accordeonensemble, Thomas Zoetelief ontving gitaarleerlingen, Dance Explosion en andere Atrium-dansgroepen werkten verder aan hun techniek, de MUZTers waren onder andere in de Noorderkerkzaal te vinden en bij teken- en schilderklassen van Bieke Huls in het Van Loohuis werden prachtige kunstwerken gemaakt. Verder waren Clara Rullman met MusicAlive en muziekdocenten Jan Hibma (koperblazers) en H├ęctor Morcillo Sanchez (viool) aanwezig.

Ook in het weekend van 11/12 december en 18/19 december worden er lessen verzorgd. Of er daarna nog weekendlessen nodig zijn, is afhankelijk van het coronabeleid van het demissionaire kabinet.