za.20.11

Atrium Dansvoorstellingen: Get Up! Get together

De Atrium Dansvoorstellingen zijn terug!

Get Up! Get together gaat over het samenzijn na zo’n lange tijd te moeten wachten. De dansers willen dolgraag weer hun passie kunnen laten zien aan het publiek. Dit doen ze op zaterdag 20 en zondag 21 november in Theater Sneek.

Vrijwel alle dansklassen doen mee aan de Atrium Dansvoorstellingen. Van kinderdans tot de talentklassen; klassiek ballet, modern, jazz en hiphop. Reken op een aantal leuke verrassingen! Zo zijn er choreografie√ęn samen met docenten van de afdelingen muziek en beeldende kunst gemaakt.

Kaarten kun je kopen via de website van Theater Sneek. Er zijn vier voorstellingen met telkens andere groepen en dansers:

  • Zaterdag 20 november, 14.00 uur
  • Zaterdag 20 november, 19.30 uur
  • Zondag 21 november, 14.00 uur
  • Zondag 21 november, 19.30 uur