Stem op Atrium-band Big Bunny bij Prinses Christina Concours

27 oktober 2021

De piepjonge en zeer talentvolle Atrium-jazzformatie Big Bunny doet mee aan het Prinses Christina Concours Jazz! Je kunt tot en met zaterdag 30 oktober stemmen op hun inzending.

Big Bunny bestaat uit drummer Christian Groenhoef (14 jaar, Uitwellingerga), saxofonist Sweder de Vugt (15 jaar, Sneek), basgitarist Matthijs van der Sluis (14 jaar, Sneek), gitarist Andries Zijlstra (13 jaar, Sneek) en pianist Koja Hogerhuis (13 jaar, Baard).

Zij spelen werk van Horace Silver (The Jody Grind, Sister Sadie) en Sonny Rollins (Tenor Madness). De heren zelf over¬†hun inzending: “Wij bestaan als bandje al langer, maar doen pas sinds deze zomer een jazzproject. We hebben deze drie stukken gekozen omdat we deze mooi vinden, ze verschillende akkoordenschema’s hebben en we allemaal ergens een solo spelen.”

BEKIJK HIER DE INZENDING EN STEM! (scroll naar beneden om te stemmen)

De band wordt gecoacht door Kees Romers.