Nieuw seizoen Topzondag met Koffiegeur

21 oktober 2021

Liefhebbers van kamermuziek komen ook dit seizoen helemaal aan hun trekken bij de Topzondagen met Koffiegeur. Atrium-docenten treden regelmatig op tijdens deze bijzondere concertreeks van CKS. Dit seizoen zijn dat Edith Bakker, Sytze Verbeek en Reinou van der Veen.

Veel Atrium-docenten zijn naast hun onderwijspraktijk actief in professionele ensembles. Bij een Topzondag met Koffiegeur spelen ze in een sfeervolle ambiance. De Topzondagen zijn zeer gevarieerd. De ene keer treedt een duo op, de andere keer een groot gezelschap waarbij de gehele vloer van de Noorderkerkzaal gebruikt wordt.

Per seizoen zijn er vijf of zes Topzondagen in de Noorderkerkzaal van Theater Sneek. Een concert begint om 11.30 uur en duurt ongeveer een uur. De koffie staat vanaf 11.00 uur klaar.

Geestelijk vader Lieuwe Toren (voormalig directeur/bestuurder van CKS) stelde jarenlang het programma samen. Tseard Verbeek nam het stokje in 2019 over.

Kaarten voor de Topzondagen kun je bestellen via de website van Theater Sneek.

Seizoen 2021-2022