VACATURES bij MUZT, Theater Sneek (techniek) en CKS (horeca)

28 september 2021

CKS kan nieuwe collega’s (m/v) goed gebruiken! Er zijn momenteel vier vacatures.

MUZT Musicalopleiding is op zoek naar een zangdocent(e) die onder meer lessen zangtechniek en koorzang kan geven, een productie kan begeleiden en kan arrangeren.

De horeca-afdeling van CKS heeft ook versterking nodig. De nieuwe collega (m/v)  helpt onder andere bij het aannemen van bestellingen, het bereiden en serveren van drankjes en hapjes en is (mede)verantwoordelijk voor het voorraadbeheer.

Een allround theatertechnicus (m/v) is bij Theater Sneek van harte welkom. Hij of zij verricht onder meer technische werkzaamheden (op- en afbouw van decors, licht en geluid en multimediale technieken) en bedient deze, adviseert over de haalbaarheid van theatertechnische plannen in de voorbereidende fase van de voorstelling of het evenement en adviseert bij het ontwikkelen van (bewegend) licht- en geluidsplannen.