Nieuwe seizoen start 23 augustus, schrijf je nu in!

16 augustus 2021

Het nieuwe les- en cursusseizoen begint op maandag 23 augustus. Tot de zomer van 2022 kan worden gekozen uit ruim honderd lessen en korte cursussen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Van gitaarles, theatermaken en impressionistisch schilderen tot dansen voor mensen met een beperking, MUZT en fotografie.

Er zijn enkele nieuwe lessen en cursussen toegevoegd, waaronder bij beeldende kunst de cursussen ‘papier en textiel’ en ‘mode en kunst’. De dansafdeling is uitgebreid met breakdance en speciale danslessen voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel en mensen met chronische pijn.

Bekijk het gehele aanbod:

Verschillende startmomenten
Diverse lessen beginnen op maandag 23 augustus, waaronder de instrumentale lessen (en zang) en danslessen. Ook in september zijn er startmomenten, zoals bij KinderMuziekTheater (KMT) en de cursussen beeldende kunst. Bij elke les, cursus of groep staan de startdatum en het aantal lesmomenten vermeld.

Gratis proefles
Bij veel lessen en groepen is het mogelijk om gratis een keer mee te doen. Voor de muzieklessen – bijna alle denkbare instrumenten en zang – kan op elk moment van het jaar een proefles worden gevolgd. De docent neemt contact op en maakt een afspraak voor de kennismakingsles. Ook bij dans, theater en beeldende kunst zijn proeflessen mogelijk. Een keer meedoen met een dansles kan het hele seizoen. Bij een kortdurende danscursus en de afdelingen theater en beeldende kunst vormt de eerste les vaak een kennismaking.

Vraag een gratis proefles aan